Escola Sant Gervasi Cooperativa s’ha bolcat a l’ensenyament on line a causa de l’estat d’alarma que ha obligat al confinament de tots els alumes. Els alumnes de cursos superiors fan servir la Plataforma Docus, una tecnologia d’aprenentatge creada per Abacus, Cloudalia i la mateixa Escola Sant Gervasi, que ja utilitzaven amb anterioritat; mentre que els alumnes de cursos inferiors fan servir Google Classroom, entre altres recursos.

santgervasiAmb aquestes eines, el professorat manté una relació diària i propera amb els alumnes que segueixen les activitats proposades des de casa. Escola Sant Gervasi, donades les circumstàncies, continua prestant el servei d’infermeria al seu alumnat, amb seguiment a distància de cada alumne. A distància també es mantenen les activitats de la secció esportiva, que agrupa els grups d’adults que fan ús de les instal·lacions de l’escola, que segueixen amb les classes dirigides a distància a través de diferents dispositius.

D’altra banda, les impressores 3D de l’Escola han estat traslladades a domicilis particulars on professionals i alumnes produeixen viseres de protecció que ja han estat distribuïdes entre centres hospitalaris com l’Hospital de Mollet, l’Hospital Vall d’Hebron o l’Institut Guttman. L’alta demanda i la dificultat de la distribució ha fet que algunes d’aquestes màscares siguin sol·licitades també per centres d’atenció primària.