Amb la situació de crisi generada per l’arribada del Covid-19, Clade ha iniciat gestions a tots els nivells per procurar minimitzar l’impacte del coronavirus en el conjunt de l’economia social, amb l’arribada d’EPI (equips de protecció individuals) a col·lectius de risc, com és els serveis d’atenció a les persones, que han estat declarats essencials.

Així mateix, Clade ha realitzat gestions perquè DAEN Sport-Factory Confelor Societat Cooperativa i Ucomur, presidida per Juan Antonio Pedroño, que és alhora president de CEPES (Confederación Española de la Economía Social – CEPES) amb seu a Múrcia, hagin fet un donatiu de material que ha beneficiat, especialment, Suara Cooperativa, que atén col·lectius de risc.

Clade agraeix la col·laboració en aquests temps de crisi greus i incerts i manté contactes constants amb les autoritats legislatives per fer front a l’afectació dels decrets a les empreses del Grup.