Després de la declaració de l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol el dissabte 14 de març, el Consell de direcció de Blanquerna-URL ha decidit generalitzar el teletreball a les seves tres facultats (Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport; Facultat de Ciències de la Salut; i Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals) i als Serveis generals, durant els pròxims 15 dies. Trobareu a aquesta adreça del web https://www.blanquerna.edu/ca/coronavirus tota la informació de Blanquerna sobre com s’ha actuat.

L’activitat formativa continuarà en modalitat no presencial, com ja es va comunicar el passat divendres dia 13. Durant les pròximes hores cada facultat i els Serveis generals adaptaran les noves mesures per aquesta situació que seran comunicades per correu electrònic. El personal, PDI i PAS, farà teletreball d’acord amb l’organització que gestionin els respectius departaments, sense perjudici de la presència necessària dels serveis crítics. L’accés de qualsevol persona a les facultats i als Serveis generals queda restringit i requereix l’autorització prèvia dels degans o de la gerent.

Finalment, volem agrair a tota la comunitat de Blanquerna-URL, estudiants, PDI i PAS, l’esforç que haurem de fer aquests dies en tots els àmbits de les nostres responsabilitats. Sens dubte, ens posarà a tots a prova. Vivim una situació excepcional, que comporta que dia a dia haurem de prendre decisions ràpides, solucionar problemes que aniran sorgint i contribuir a crear un ambient de serenor, calma, i maduresa.

Aquí trobareu els contactes de tots els serveis. Per a qualsevol contacte, el correu electrònic serà el mètode més eficient. Procurarem contestar-vos el més aviat possible.