Davant la situació d’emergència que vivim a causa del Covid-19 us volem informar de les mesures preses des d’Anthesis Lavola.

En primer lloc volem expressar que,  per a Anthesis Lavola el més important són les persones: el nostre equip, clients, proveïdors, col·laboradors i les seves famílies. Seguim les recomanacions dictades per les autoritats sanitàries amb total responsabilitat i estem permanentment atents a qualsevol canvi per donar la resposta adequada.

En segon lloc, estem al vostre costat per a donar-vos suport en tot el que calgui i perquè els projectes que tenim puguin continuar amb les mínimes incidències possibles. En aquest sentit, els nostres equips estan totalment preparats per fer teletreball i seguir amb l’activitat diària pràcticament al 100% de les nostres capacitats productives i amb tots els recursos necessaris.

La tecnologia que disposem a Anthesis Lavola ens permet accedir a tota la informació dels projectes i realitzar connexions per videoconferència per poder seguir en contacte en tot moment i realitzar les reunions previstes. Per tant, compteu amb nosaltres!

I en tercer lloc, informar-vos que per a qualsevol qüestió podeu contactar-nos a través de les vostres persones de referència en el nostre equip i que us seguirem atenent a través dels següents canals: al telèfon 938 515 055 i per correu electrònic a info@lavola.com.

En aquests moment  el més important és sumar esforços perquè, entre tots, mitiguem en la mesura del possible l’impacte d’aquesta crisi sanitària. La crisi passarà i hem d’estar preparats per a tornar a una normalitat que requerirà, més que mai, que activem la sostenibilitat que ens permetrà tenir organitzacions, territoris i persones més productives i resilients.