OSVL’Orquestra Simfònica del Vallès té el plaer de convidar-lo a l’estrena de la versió en concert i semi-escenificada de La Traviata, de Giuseppe Verdi, la segona producció del cicle Òpera a Catalunya d’aquesta temporada de l’Associació d’Amics d’Òpera de Sabadell, en col·laboració amb l’Orquestra Simfònica del Vallès el proper dissabte 29 de febrer al Palau de la Música Catalana. Una oportunitat única per gaudir d’aquesta Violetta que Verdi va saber dibuixar tan bé amb la seva música plena de sentiments i d’intencions amb melodies meravellosament ben trobades.

El planter al complet de la nova producció de l’AAOS per a La Traviata, pujarà a l’escenari del Palau de la Música Catalana per interpretar en versió concert l’immortal obra de Verdi: Maite Alberola posarà la veu a la protagonista, Violetta, rol que ja va cantar la darrera vegada que es va programar; Albert Casals a Alfredo, i Ismael Pons a Giorgio Germont. La resta del repartiment serà a càrrec d’Anna Tobella, Laura Obradors i Carlos Enrique Ortiz, entre d’altres. Amb direcció musical de Xavier Puig, director titular de l’OSV, que s’estrena a la temporada de l’AAOS, i direcció d’escena de Carles Ortiz.