El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, juntament amb l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, va inaugurar ahir la primera llar residència pública per a persones amb discapacitat intel·lectual d’aquest municipi del Baix Llobregat. La llar residència, gestionada per Suara Cooperativa, està adaptada tant a les activitats diàries de les 8 persones que hi resideixen, com a les necessitats individuals de rehabilitació i terapèutiques.

L’objectiu de l’equipament és proporcionar una bona qualitat de vida a les persones ateses i afavorir-ne l’autonomia personal i social. En aquesta línia, el conseller El Homrani ha destacat que el nou servei dona “atenció de qualitat als nois i noies amb discapacitat que ho necessiten” perquè “puguin desenvolupar la seva vida de forma autònoma i en un marc d’integració social i familiar”.