Erick Eguia, un estudiant de 2n curs del prestigiós Massachusetts Institute of Technology (MIT), impartirà classes durant tres setmanes als nois i les noies de 1r i 2n de Batxillerat de la modalitat científica de l’Escola Sant Gervasi. En concret, l’estudiant els oferirà classes de Biologia i Science Research (pràctiques de laboratori). A més, també participarà en diversos tallers d’experimentació per a alumnes de l’ESO i de Primària i organitzarà xerrades a alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior de Química i Farmàcia.

L’estada s’emmarca en el programa MISTI Global Teaching Lab del MIT, que ofereix als estudiants més joves d’aquesta famosa institució i universitat estatunidenca l’oportunitat de completar la seva formació fent classes de ciències i tecnologia com a col·laboradors en escoles d’arreu del món durant unes setmanes.

L’Escola Sant Gervasi, gràcies a la mediació de la Fundació Tr@ms, participa per tercer any consecutiu en el programa que inclou una preparació prèvia dels candidats i de les candidates sobre tècniques d’ensenyament, materials i plataformes educatives que, posteriorment, enriqueixen les classes de les escoles hostes. Les classes que ofereixen sota la supervisió dels professors i les professores del centre ajuden a desvetllar l’interès de l’alumnat per diversos temes de ciència i tecnologia presentats amb perspectives diferents de les tradicionals; d’altra banda, esdevenen una oportunitat per conèixer de primera mà les característiques del Campus de Recerca del MIT i del sistema educatiu dels Estats Units.

El participant del MISTI Global Teaching Lab farà una estada de tres setmanes a l’Escola Sant Gervasi, del 7 al 30 de gener. Durant la seva estada, l’Erick serà acollit per dues famílies del centre.