La Comunitat Minera Olesana celebrarà el proper dissabte 8 de febrer de 2020 a la seu de la cooperativa de l’aigua (carrer, Alfons Sala, 42) una Assemblea General Extraordinària. La sessió, que està previst que comenci a dos quarts de cinc (16:30) de la tarda en primera convocatòria o a les cinc en segona, servirà per aprovar si s’escau les tarifes pel 2020 que la CMO ha presentat a l’Ajuntament d’Olesa i a la Comissió de Preus de Catalunya. De la mateixa manera, està previst que també es sotmeti a votació dels socis i sòcies el Pressupost d’Explotació, inversions i objectius pel 2020.

Per altra banda, un altre dels punts destacats de la sessió serà l’aprovació, si així es decideix, de les aportacions anuals i del valor del títol per aquest any 2020. També es donarà compte de l’avaluació de l’estat de servei de l’aigua potable, feta per l’empresa S.B. Ambiaudit S.L. a petició de l’Ajuntament d’Olesa i de qüestions pendents com el Camí del Riu, les Vies Blaves o el POUM.

Tots els socis i sòcies que assisteixin a l’Assemblea General Extraordinària de la Comunitat Minera Olesana s’enduran de regal un llibre i un calendari 2020 editats per la cooperativa de l’aigua.