La Fundació Factor Humà ha renovat la junta i Suara segueix ocupant-ne la vicepresidència. En nom de la Cooperativa s’incorpora a la junta la directora de l’Àrea de Persones, Mònica Vázquez, en substitució de l’ara codirector general de Suara, Tomàs Llompart. La presidència de Factor Humà passa a ser ocupada per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona representat per Manel del Castillo, director-gerent. L’altra vicepresidència la manté la Fundació de la Universitat Oberta de Catalunya, representada per José Miguel de la Dehesa, director de Persones.

Mònica Vázquez valora positivament la tasca de la Fundació: “Tenim la necessitat de comptar amb organitzacions amb una mirada més humana a la nostra societat i la Fundació és, sens dubte, un referent a l’hora de promoure i contribuir al desenvolupament i enfortiment d’aquest missatge. Des del nostre rol com a vicepresidents manifestem el nostre compromís i la il·lusió per seguir treballant en aquesta línia i consolidar el tàndem estratègic entre les direccions generals i les direccions de persones com a eix fonamental per seguir avançant.”

La Fundació Factor Humà té l’objectiu de millorar la gestió de les persones a les organitzacions. Treballa per fomentar el desenvolupament d’organitzacions que adoptin una mirada més humana a través de l’impuls d’una comunitat d’innovació, reflexió i intercanvi.