Enguany  Abacus cooperativa ha llençat el Primer concurs de postals de Nadal entre les escoles de Catalunya, les Illes Balears i la Comunitat Valenciana. Així, durant més d’un mes els i les alumnes d’infantil i primària dels centres educatius de tot el territori Abacus han pogut deixar volar la seva creativitat i oferir la seva visió del que és important durant aquestes festes.

A la pregunta “Què és per a tu el Nadal?”  han respost més de 400 alumnes que han participat amb les seves postals procedents de 15 escoles diferents.

Han resultat guanyadores: tres postals en categoria infantil i tres postals en categoria primària que des d’Abacus cooperativa ha publicat i repartit a tots els establiments, per tal que els socis i sòcies de la cooperativa puguin felicitar el Nadal i compartir-ne els valors.

Aquesta campanya s’ha centrat en dues línies: per una banda, posar en valor la creativitat de la infància que expressa mitjançant el dibuix conceptes com el saber compartir, la diversitat, l’equitat i la tolerància, el consum amb criteris responsables o el Nadal com a temps de celebració a tot arreu.

Per altra banda, amb aquest concurs s’ha volgut destacar el paper de les escoles com espai d’aprenentatge i desenvolupament de capacitats i habilitats de la infància, al costat de les famílies, destacant la gran diversitat present al territori.

L’alta participació i el resultat ha sorprès gratament i fa reflexionar: mirar a través dels ulls dels nens i nenes permet veure que els valors cooperatius són plenament presents i fa palès el que és realment important.

https://cooperativa.abacus.coop/ca/felicitacio-nadal-2019/?utm_source=Institucional&utm_campaign=1e5ba5d2a9-Felicitaci%C3%B3+Nadal+Institucional+CAT&utm_medium=email&utm_term=0_aa8de7ee93-1e5ba5d2a9-&goal=0_aa8de7ee93-1e5ba5d2a9-