Previsora General ha participat un any més com a patrocinadora de la Tercera Edició dels Premis Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català que enguany es van celebrar a l’Ateneu Barcelonès.

Els Premis Antoni Carné, que es van lliurar el passat 6 de novembre,  tenen la finalitat de reconèixer les entitats, les iniciatives innovadores i comunicatives, les activitats, els programes i les persones dedicades a l’associacionisme cultural.

En aquesta edició, el Premi Previsora General va recaure en l’Associació Cultural Botafocs, establerta a Castelló de la Plana, on segons va destacar la justificació del jurat, ha aconseguit “consolidar un calendari festiu que gaudeix d’una gran popularitat a la Plana Alta”, a més de liderar la creació d’una xarxa associativa favorable a la conservació de la llengua i les tradicions catalanes.