Clade ha començat a desenvolupar aquest mes de novembre la campanya per al foment d’empreses saludables en el conjunt de les entitats del grup, Sumem Salut.  Segons l’OMS, una empresa saludable és un entorn de treball en el qual la plantilla i els seus responsables col·laboren en un procés de millora contínua per promoure i protegir la salut, seguretat i benestar del personal i la sostenibilitat de l’ambient de treball.

La campanya RS-Wellness persegueixfomentar el benestar físic i psíquic dels treballadors de les empreses de Clade. Es basa en un llançament de reptes, seguiment i desenvolupament dels reptes i els resultats online i la presentació del compromís de Clade en el tancament de la campany, que té una durada de 21 dies. A través dels punts acumulats globalment per totes les organitzacions, Clade generarà un compromís saludable basat en els tres eixos de la campanya: projecte entorn l’esport, projecte entorn la salut emocional i projecte sobre l’alimentació.

A més a més, en el marc de cada eix (esport, alimentació i gestió emocional) se celebrarà un taller o conferència per generar coneixement. Us n’anirem informant.