En un moment on cada cop més països declaren l’emergència climàtica i l’ONU anomena els propers anys com la “dècada decisiva” per afrontar els reptes globals que posen en risc el futur de la humanitat, Anthesis Group dona un pas endavant per impulsar l’acció que faci possible el desenvolupament sostenible i anuncia el seu nou propòsit corporatiu: convertir‒se en l’activador de la sostenibilitat, així com el seu enfocament per aconseguir aquest objectiu.

Els més de 500 professionals d’Anthesis ‒que fan que sigui l’equip d’experts en sostenibilitat més gran del món‒ tenen un paper clau per assolir aquest objectiu i donar suport al nou posicionament com a activador de la sostenibilitat.

Per complir amb el nou propòsit de forma més ràpida, Anthesis ha desenvolupat diferents iniciatives: la metodologia Activator Approach, que permet oferir solucions amb un rendiment sostenible; la comunitat de clients en línia ACN (Anthesis Client Network), que facilita l’aprenentatge, la col·laboració i la innovació entre organitzacions; i l’impulsor d’empreses Anthesis Ventures, que dona suport a empreses en etapes inicials que poden liderar la transició cap a una economia neta i sostenible.

Segons Stuart McLachlan, CEO d’Anthesis Group, “la sostenibilitat sovint es tracta com una agenda remota, complexa i costosa, que no genera un impacte real i deixa a les organitzacions endarrerides i exposades. El nostre nou enfocament transformarà les ambicions de la sostenibilitat organitzacional, fent-les més simples, integrades i comercials i, en última instància, capacitant als nostres clients per aconseguir un món més productiu i resilient“.

Lavola forma part d’Anthesis Group des de la seva integració a principis d’aquest 2019, d’aquesta manera el grup s’ha convertit en una de les principals consultores especialitzades en sostenibilitat a escala global, que compta amb un equip de 500 experts que operen a 40 països de tot el món i amb oficines a Alemanya, Andorra, Brasil, Canadà, Colòmbia, Espanya, Estats Units, Filipines, Finlàndia, França, Irlanda, Itàlia, Orient Mitjà, Regne Unit, Suècia i Xina.

Per a més informació sobre el propòsit d’Anthesis com a activador de la sostenibilitat i els serveis que ofereix amb aquest enfocament, es pot visitar la nova pàgina corporativa www.anthesisgroup.com