Suara Cooperativa ha rebut aquest mes d’octubre la visita d’una delegació de representants d’empreses cooperatives de Corea del Sud. El grup, integrat per una desena de persones, integren la federació Icoop (http://icoop.coop). Les integrants del grup van mostrar especial interès en el model empresarial de Suara, la participació de les persones sòcies i els tipus de serveis d’atenció a les persones.

En el transcurs de la seva visita a Suara, van aprofitar la visita per conèixer en primera persona el Centre Residencial Dovela de Barcelona (que aplica el model d’atenció centrat en la persona), i el funcionament de Creixen Educació, la cooperativa de segon grau formada per les cooperatives Escola Sant Gervasi, Abacus i Suara per a la gestió d’escoles.

La visita a Suara Cooperativa s’emmarcava en una ruta d’una setmana a Catalunya, en què les representants d’Icoop van conèixer altres experiències com Formació i Treball, La Fagenda, Som Energia o la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, on van explicar-hi el model coreà d’economia social, entre d’altres.