PRevisoraPrevisora General reforça el seu compromís amb els seus mutualistes i mediadors amb un canvi en la seva imatge corporativa que potencia la confiança, la tranquil·litat i la seguretat, aspectes que l’han convertit en una mutualitat de referència en el sector assegurador.

S’ha apostat per una renovada imatge de marca que els consumidors puguin identificar, que és el que s’ha aconseguit amb un canvi en el logotip i l’adaptació de la pàgina web. La mutualitat farà un desplegament progressiu del nou logo que inclourà canvis en la seva pàgina web així com en la resta de materials corporatius.

Un nou logotip per a una nova marca

El canvi principal de la nova estratègia d’imatge corporativa és el logo, que destaca la paraula Previsora per les seves connotacions positives i manté General per la seva força històrica dins del sector. Com a novetat s’han introduït uns parèntesis, un element de protecció i seguretat que també presenta a la mutualitat com una alternativa dins del món de les assegurances.

El blau és el color que compta amb més adeptes; de fet, és el favorit del 46% dels homes i del 44% de les dones segons l’assaig “Psicologia del color” d’Eva Heller. A més, no hi ha gairebé ningú a qui no li agradi (tan sols a l’1% dels homes i al 2% de les dones). Per això l’actualització del logo conserva el blau, el color corporatiu de Previsora General, per a mantenir-se reconeguda dins el mercat tot i canviar lleugerament de pantone i apostar per un turquesa.

El blava turquesa triat vol transmetre confiança, l’eix principal de Previsora General. Seguint aquesta teoria de la psicologia del color, la nova gamma cromàtica que s’utilitzarà a partir d’ara en tots els recursos gràfics de la mutualitat estarà formada per un degradat de blau, verd i groc.

En definitiva, la imatge de marca de Previsora General és ara més fresca, pròxima, senzilla i adaptada a les necessitats que exigeix cada vegada més un món digitalitzat i connectat. La proximitat, la seguretat i la confiança són les línies estratègiques de Previsora General.

Una web millorada, més versàtil i en contacte amb l’usuari

En aquesta mateixa línia de senzillesa i proximitat amb els usuaris, Previsora General ha actualitzat la seva pàgina web perquè la comunicació de tots els seus productes d’assegurances dirigides a particulars, empreses, autònoms i col·lectius sigui el més clara i directa possible.

Per altra banda, la mutualitat introdueix a la seva nova pàgina web nous canals de comunicació com el ‘chat online’ i introdueix l’opció del ‘call me back’, aquest canals milloraran la relació amb l’usuari i permetran que sigui més inmediata i propera.