L’Orquestra Simfònica del Vallès presenta aquest mes de novembre tres concerts dedicats a un dels millors compositors del S.XX, John Williams, especialitzat en bandes sonores de cinema que ha marcat un abans i un després en la vida de tota una generació: films com Star Wars, Harry Potter, Jurassic Park, La llista de Schindler i moltes més es podran escoltar en tres únics concerts dirigits per l’antic titular de l’OSV, Rubén Gimeno, al Teatre La Faràndula de Sabadell (divendres 15/11), Palau de la Música Catalana (dissabte 16/11) i Centre Cultural Terrassa (divendres 29/11). Es tracta de la proposta anual de l’OSV que uneix cinema i música, i que ja s’ha convertit en tot un clàssic pels amants del setè art, cada temporada.

Escoltarem les pàgines musicals més celebrades de la història del cinema amenitzades per una de les veus més reconegudes responsable de doblar la veu original de Liam Nesson, Ed Harris, Mel Gibson, Sam Neil o Richard Dreyfuss, entre altres. Una temporada més, la Simfònica del Vallès farà visibles els actors més invisibles del cinema: la música i la veu del doblador.

En aquesta ocasió, Salvador Vidal posarà veu a les mil cares que ens han provocat més emocions reals mitjançant ficcions irreals.

Divendres 15 novembre, 20.30 h, Teatre La Faràndula de Sabadell
Dissabte 16 novembre, 18.30 h, Palau de la Música Catalana

Divendres 29 novembre, 21 h, Centre Cultural Terrassa