Els passats 3 i 4 d’octubre va tenir lloc al CosmoCaixa, a Barcelona, la primera  Global Leadership Conference del grup Anthesis, del qual Lavola en forma part des de començaments d’aquest any, amb l’objectiu de compartir visió, valors i propòsits entre els diferents equips d’Anthesis. Un esdeveniment molt important per al futur del grup i per aconseguir que sigui una companyia global i líder en sostenibilitat que desenvolupa projectes amb impactes reals i transformadors.

La conferència va comptar amb la presència de 102 persones provinents de Regne Unit, Estats Units, Alemanya, Suècia, Brasil, França, Emirats, Xina, Itàlia, Filipines, Irlanda, Finlàndia i Espanya. La interacció entre els diferents responsables i líders va permetre la creació de noves relacions professionals i d’un important ambient de col·laboració.

Compartint experiència, generant valor per als clients

Durant els dos dies de la conferència es van posar en comú els pilars del lideratge d’Anthesis, la visió i els valors, així com els eixos bàsics de l’estratègia, l’organització i els serveis de la companyia, entre d’altres.

També es van compartir experiències, coneixements, serveis i productes entre els diferents participants, resultant en unes jornades molt inspiradores i generant un fonament sòlid per al creixement a curt termini.

La nova estratègia corporativa presentada durant la conferència permetrà oferir nous serveis i productes als nostres clients, així com poder integrar a experts internacionals en els nostres projectes. D’aquesta manera, s’incrementa el valor de l’acompanyament que desenvolupem en tots els àmbits de la sostenibilitat.

Tenim molts reptes per créixer amb la resta d’empreses del grup, amb una visió, uns valors i uns objectius compartits, sense oblidar que seguim treballant per aconseguir unitat en allò essencial mantenint la diversitat en l’escala local.