CLADELABClade ha constituït aquest octubre CladeLab, que neix com un laboratori de promoció de projectes empresarials que es desenvolupin des del marc de l’economia social.

L’objectiu de CladeLab és impulsar iniciatives d’innovació per posar-les a l’abast de les onze empreses del grup, funcionar com un laboratori de promoció de projectes d’innovació que es desenvolupin en l’àmbit de l’economia social i establir canals de transferència entre les idees i les solucions que ofereixen les últimes tecnologies més punteres per als projectes empresarials dels grup.

D’aquesta manera, s’integra en aquesta cooperativa les startups per oferir i ampliar el catàleg de serveis i productes tecnològics que puguin requerir les empreses de Clade per a acomplir els seus objectius d’innovació.

CladeLab s’ha formalitzat com una cooperativa de segon grau entre Clade i l’empresa Previsora General, per bé que està previst que s’hi vagin incorporant les altres empreses del grup. La seva posada en funcionament ha rebut una subvenció de les línies de finançament dde Projectes Singulars d’Aracoop.