Laura Peracaula i Tomàs Llompart, fins ara sotsdirectors generals, agafen el relleu d’Àngels Cobo, que tanca una etapa de cinc anys

La direcció general de Suara Cooperativa seguirà un nou model de colideratge des del dia 1 d’octubre. Laura Peracaula i Tomàs Llompart, sotsdirectors generals de negoci i corporatiu respectivament, assumiran la codirecció general de Suara Cooperativa. Agafaran el relleu d’Àngels Cobo, que ha assumit l’encàrrec durant gairebé cinc anys: “Considero que he complert la meva etapa com a directora de Suara i ha arribat l’hora de deixar espai a altres persones que aportin noves mirades a la Cooperativa”.

El Consell Rector de la Cooperativa aposta, d’aquesta forma, per un model de colideratge, fidel als valors de Suara, amb una aposta innovadora que posa de manifest l’impuls de nous models de gestió empresarial. Pel tarannà i la forma de treballar de Suara, on es prioritza el treball compartit, el debat, el consens i la democratització de les decisions, un model de colideratge hi encaixa plenament. La nova codirecció general funcionarà des del consens, evitant la distribució de tasques de forma estanca.

Laura Peracaula ha treballat a Suara des de la seva creació l’any 2008, on ha ocupat les posicions de directora de Finances, directora d’operacions, sotsdirectora general, directora corporativa i sotsdirectora general de Negoci. Per la seva banda, Tomàs Llompart també forma part de Suara des de l’any 2008, i ha ocupat les posicions de director de l’Àrea Social, director de l’Àrea de Persones, director de l’Àrea de Desenvolupament de Servei i sotsdirector general corporatiu.

L’actual directora general, Àngels Cobo, seguirà vinculada a la Cooperativa amb un nou encàrrec, per impulsar algunes de les fites estratègiques de Suara.