El passat mes de Juliol  Previsora General va inaugurar el seu compte a Instagram, una de les xarxes socials amb més perspectiva de creixement, fent un pas més en la millora del seu pla de comunicació i interacció amb els usuaris dels seus perfils en Xarxes Socials.

La mutualitat està treballant en l’elaboració d’un pla de continguts nou de cara a l’últim trimestre de l’any per a potenciar l’us de Facebook, Twitter i Instagram entre els seus mutualistes i col·laboradors.

Les xarxes socials de Previsora General tenen com a objectiu principal ser un espai en el qual compartir els continguts del blog corporatiu de la mutualitat, en el qual es parla sobre economia social i col·laborativa, es donen consells de salut i de vida saludables o sobre aspectes a tenir en compte en la contractació de determinats tipus d’assegurances. La mutualitat també vol comunicar als usuaris a través de les xarxes socials per què Previsora General és diferent a altres asseguradores, el concepte mutualitat i els pilars en els quals basen la seva política. D’altra banda, les xarxes socials seran, a partir de l’últim trimestre de l’any un dels canals digitals més importants a través dels quals Previsora General donarà a conèixer les seves campanyes publicitàries.

Per tot això, us convidem a seguir els perfils de Previsora General a les xarxes socials: