osvAmb el segon concert de la temporada, l’Orquestra Simfònica del Vallès contempla com la música, original o inventada, de la cultura tradicional és assimilada per la música simfònica. Tres compositors (de fet, en són cinc) seran els guies: Britten/Berkeley (Suite “Mont Juic”) Sarasate/Bizet (“Fantasia sobre Carmen per a violí i orquestra i Aires Gitanos”) i Dvorák  (Simfonia del “Nou Món”). Comptarem amb la col·laboració del solista internacional de violí  Benjamin Schmmid per traduir les partitures de Sarasate, i la direcció de tot plegat recaurà en les mans del  director principal convidat de l’OSV, Víctor Pablo Pérez.

Els concerts tindran lloc el divendres 4 d’octubre (20.30h) a l’Auditori Enric Granados de Lleida, dins de la temporada de concerts simfònics que organitza el consistori lleidatà, i el dissabte 5 (18.30h) al Palau de la Música Catalana, inclòs en la programació de Simfònics al Palau, el cicle de concerts en coproducció amb el Palau.