La nova oficina de Lavola a Pamplona ha obert les seves portes aquest estiu. Situada a 5 minuts del centre de la capital navarresa, aquesta oficina es troba a l’edifici Iwer, conegut com a la Fàbrica de les Sedes i transformat en un modern espai d’oficines.

L’augment del nombre de projectes al nord d’Espanya, així com la voluntat d’expandir la presència territorial de l’empresa, són dos dels motius que han portat a Lavola a obrir aquesta nova seu per a que sigui la base de treball per aquesta zona del país.

Prestant els nostres serveis a la Mancomunidad de la comarca de Pamplona

L’equip de l’oficina està format per tres persones per a la gestió i coordinació del Programa educatiu i entre sis i deu educadors i educadores ambientals que treballen en els quatre centres d’informació de la comarca, realitzen visites i tallers a les instal·lacions de gestió d’aigua i residus de la Mancomunidad i als centres educatius que sol·liciten les activitats d’aula del programa.

La major presència al territori espanyol és part de l’estratègia de creixement de Lavola. Una estratègia que s’ha vist reforçada amb la fusió amb Anthesis a principis d’any i que permet obrir mercat a altres països, principalment de parla anglosaxona.