BLANQUERNALa inauguració del curs 2019-2020 de la Universitat Ramon Llull tindrà lloc el dilluns 7 d’octubre de 2019. A les 09.45 h. se celebrarà una Eucaristia al Monestir de Santa Maria de Valldonzella (c. Císter, 41. Barcelona) presidida pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Emm. i Rvdm. Sr. Joan Josep Omella.

A les 11.30 h. es durà a terme l’acte acadèmic a la Sala Congressos de La Salle Campus Barcelona-URL (c. Lluçanès, 41. Barcelona), que comptarà amb la llicó inaugural «El compromís de la universitat amb la societat. La transferència del coneixement» a càrrec del Dr. Salustiano Mato de la Iglesia, vicepresident adjunt de Crue Universidades Españolas i rector de la Universidad de Vigo (2010—2018).

Podeu consultar el programa de l’acte en aquest enllaç i confirmar l’assistència fins al 2 d’octubre en aquest formulari.