Previsora General fa un pas més en la millora del seu pla de comunicació i interacció amb els usuaris dels seus perfils en Xarxes Socials i obre un nou compte en Instagram. Després del treball realitzat per a potenciar Facebook i Twitter, s’inaugura un compte en la xarxa social amb més perspectives de creixement.

En Instagram l’abast està creixent i, per tant, també ho fa la interacció dels usuaris. A Espanya són 15 milions d’usuaris els que utilitzen aquesta xarxa i s’espera que el creixement continuï sent exponencial. A més, el 80% dels usuaris de IG segueix algun compte d’empresa i una de cada 3 històries de IG que es visualitzen pertanyen a marques.

Una nova comunitat en Instagram

El nou compte de Previsora General en Instagram serà un espai en el qual compartirem els continguts del nostre blog corporatiu en el qual parlem de salut, consells, temes laborals i economia social i solidària. També volem comunicar als usuaris per què Previsora General és diferent a altres asseguradores, el concepte mutualitat i els pilars en els quals basem la nostra política. D’altra banda, Instagram serà un dels canals digitals més importants a través del que donarem a conèixer les nostres campanyes publicitàries.

Per tot això, us convidem a seguir el nou perfil de Previsora General a Instagram: @previsorageneral