El passat dimarts 18 de Juny  va tenir lloc l’acte de l’entrega de  Premis Blanquerna Impulsa a l’auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL.

Aquesta edició va aplegar quatre categories distintives: Educació, Comunicació, Relacions Internacionals i Salut. Els 27 projectes presentats van girar entorn a la temàtica “Ciutats i comunitats sostenibles” i “ Gana zero”.

Corma com a cooperativa implicada i compromesa amb el respecte mediambiental va participar en aquest acte. Aquest any, va tenir l’honor de lliurar el Segon Premi de la Categoria en l’àmbit de la Salut al projecte Eco-Tsunami liderat per estudiants de l’institut Candelera.

Els premis tenen com a objectiu promoure un desenvolupament sostenible que s’adeqüi a les necessitats del nostre planeta a través de la conscienciació, participació i sensibilització dels estudiants.