Som* ha engegat amb èxit Castells TV, la nova plataforma que generarà i difondrà continguts sobre i per a la comunitat castellera. Aquest nou projecte, en període de proves, es va estrenar dilluns 24 de juny amb la retransmissió en directe per internet i en obert per a tothom de la Diada de Sant Joan a Valls a les 13h des de la plaça del Blat de la capital de l’Alt Camp.

L’equip de Castells TV, va fer un gran desplegament de mitjans per oferir la retransmissió de la diada que va comptar amb l’anàlisi tècnica d’Aina Mallol, Àlex Alonso i Biel Duran a peu de plaça i la participació de TAC 12, la televisió del Camp de Tarragona. La mateixa diada es pot veure sencera en diferit o en format resum al web de Castells TV.

El passat dimarts 7 de maig de 2019, Som* i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya firmaven un acord per a la difusió audiovisual de les properes quatre temporades de castells amb l’objectiu de consolidar i ampliar la comunitat castellera i alhora difondre la seva activitat arreu del país i del món tot garantint la bona imatge i el prestigi que l’activitat mereix.

Així, per continuar  donar un  nou impuls al món casteller, Som* oferirà la retransmissió de 30 diades en directe, el programa televisiu setmanal i els resums de les diades més importants de la temporada.

Des del primer moment ha estat voluntat de Som* vetllar per difondre al màxim el món casteller i és per això que ha posat el senyal a disposició de totes les televisions locals que vulguin difondre les diades i el fet casteller de forma gratuïta.