OSVL’Orquestra Simfònica del Vallès comença la temporada d’estiu amb una producció molt especial dins el Festival Grec de Barcelona i que ha reunit un dels millors equips artístics possibles de l’escena teatral barcelonina d’avui en dia: Ivan Labanda, Sergi Belbel i el Quartet Julieta de l’OSV format per Marta Cardona (directora i violí I), Maria González (violí II), Sandrine Robillard (violoncel) i Joan Félix (viola).

Cartes a Julieta és la versió catalana del disc de culte d’Elvis Costello i el Brodsky Quartet portat a escena per Sergi Belbel, un director de teatre excepcional i interpretat per Ivan Labanda, un dels grans noms del musical català acompanyat d’una formació de corda creada especialment per a l’ocasió que pren el nom de Quartet Julieta amb 4 solistes de l’Orquestra Simfònica del Vallès. Joan Sellent, habitual en els equips de Sergi Belbel, s’ha encarregat de la traducció de les lletres de les cançons de Costello i Andreu Gallén ha assumit la direcció vocal treballant cos a cos amb Ivan Labanda l’adaptació de les lletres a la música original.