Clade, el principal grup empresarial de l’economia social a Catalunya presenta els resultats del 2018, amb una facturació agregada que se situa en 365 milions d’euros, amb un creixement interanual del 5%

Les 11 empreses que conformen el grup ocupen a un total de 6.966 treballadors

L’Assemblea general del Grup Clade, el grup empresarial de l’economia social més important de Catalunya, ha presentat els resultats corresponents a l’exercici del 2018. Clade tanca l’any 2018 amb una xifra de negoci amb tendència a l’alça, amb un augment del 5,1% respecte l’any anterior, després se superar els 365 milions d’euros, de facturació agregada.  L’augment s’explica, en bona part, pel creixement de facturació del grup Som Cultura,  Suara Cooperativa, amb la incorporació de nous serveis, i l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Pel que fa als resultats, se situen en 5,1 milions d’euros.

Increment de contractació

En la presentació dels resultats també es va subratllar el creixement de l’ocupació, que es manté a l’alça amb un increment del 13,4% respecte el 2017, donant feina a 6.966 persones.  Aquest augment de les persones ocupades a les empreses del Grup Clade s’explica per la incorporació de Previsora General, per la prestació de més serveis de Suara Cooperativa que ha fet créixer la seva plantilla un 19% i per Abacus Cooperativa que també l’ha augmentat un 10%.

Per al president del Grup Clade, David Cos, “els resultats del 2018 avalen la bona marxa de les empreses del Grup” i ressalta, un cop més, que “un dels millors indicadors sigui la creació de llocs de treball basats en el model de l’economia social que persegueix fer una societat més justa, més equitativa i més democràtica”.