EscolaSGCinc alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa, que han estudiat xinès aquest curs, han aconseguit una beca per participar en diversos campaments a la Xina. Tres d’ells participaran en el Campament Lingüístic Cultural a Hangzhou-Shanghai-Xitang i els altres dos en el Campament Pràctic Cultural a Chengdú-Xi’an. Els alumnes viatjaran a la Xina aquest mes de juliol i s’hi passaran 13 dies. Per poder optar a la beca, que ofereix l’Hanban, l’oficina central de l’Institut Confucio, els alumnes han hagut de demostrar que coneixen un mínim de 300 paraules i diversos patrons gramaticals.

Els nois que participaran en el Campament Lingüístic treballaran diverses pràctiques relacionades amb les funcions comunicatives i els que participaran en el Campament Cultural estudiaran la cultura del país i realitzaran diverses visites de caire cultural.