Aquest servei és un avantatge exclusiu per als mutualistes de Previsora General i s’inclou en totes les assegurances de malaltia, vida individual, accidents individual i decessos amb prima superior a 100 euros.

A Previsora General prioritza una cura integral de la salut. Per això, ofereix als mutualistes el millor complement a través dels serveis de salut, prevenció i benestar, als quals podran accedir a preus especials. Aquesta nova cobertura inclou una àmplia gamma de serveis addicionals relacionats amb la medicina preventiva i esportiva, teràpies i tractaments complementaris, estètica i benestar.

Descarrega el PDF del nou servei de Previsora General.

Per accedir al servei PG Health& Care i veure l’ampli quadre mèdic i de serveis que ofereix cliqui l’enllaç següent:

https://pghealthcare.avantsalud.es/