El pròxims 27 i 28 de juny prendrà part del curs Los Objetivos de Desarrollo Sostenible (ODS) a través de la Contabilidad Social

L’Escola d’Estiu, que celebra enguany la vuitena edició, té per finalitat fomentar el debat i la reflexió intersiciplinar sorbe la funció social de les organitzacions. Es dirigeix a un públic ampli que comparteixi inquietuds en la consolidació d’un nou tipus d’organitzacions i empreses que contribueixin a la sostenibilitat. Aquest curs es centrarà en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), també coneguts com a Objectius Mundials, i el valor social generat per les empreses.

El Curs es centrarà en com poden contribuir les empreses als ODS i en la forma d’informar i mesurar les actuacions en la seva contribució a la generació de valor social. Amb aquest propòsit, les jornades versaran sobre cinc eixos temàtics principals i transversals: els objectius del desenvolupament sostenible; els informes socials i de sostenibilitat; els límits actuals del sistema d’informació social; la integració del valor social en l’estratègia i el desplegament dels ODS i les experiències innovadores en diversos sectors.

Precisament, Ramon Roig, director general de Clade, serà un dels convidats a la taula rodona sobre propostes integradores que se celebrarà en la segona sessió del curs.

Per a inscripcions,  https://www.uik.eus/es/los-objetivos-de-desarrollo-sostenible-ods-traves-de-la-contabilidad-social