somEl passat 18 d’abril va néixer l’edició mensual impresa SomMartorelles. Es tracta de la setena capçalera en paper de proximitat de Som* (totes elles al Vallès Oriental), però presenta dues especificitats respecte de la resta de publicacions: serà l’única amb periodicitat mensual i també la primera que es distribuirà a bústies.

SomMartorelles, amb una tirada de 2.000 exemplars, també es podrà trobar als equipaments i comerços del municipi, i complementarà la capçalera digital homònima (www.sommartorelles.cat). Així, Som* aprofundeix en la informació de proximitat del municipi amb més notícies i firmes locals, com la de l’historiador i exalcalde de la població, Joan Sanjuan i Esquirol, que parlarà del passat, present i futur de la població a través de la seva columna mensual anomenada La Miranda, nom amb què es coneix el mirador martorellenc que controla el foc a la Serralada Litoral.

L’edició impresa de SomMartorelles arriba un any després de la posada en marxa de la resta de mitjans de la xarxa de publicacions Som*, com a relleu i ampliació de les publicacions Contrapunt, AraVallès i AraGranollers: com a resultat van néixer els setmanaris SomMollet, SomGranollers, SomlesFranqueses, SomParets, SomMontornès i SomlaLlagosta, i el diari digital comarcal SomVallès, amb nou edicions locals, les sis capçaleres anteriorment referides, més SomMontmeló, SomSantFost i ara SomMartorelles.