El conseller de Polítiques Digitals de la Generalitat, Jordi Puigneró, va visitar el 24 d’abril les instal·lacions de Suara Cooperativa per conèixer de primera mà la iniciativa del SuaraLab, el laboratori d’innovació social, acompanyat per la directora general de Societat Digital, Joana Barbany. Puigneró va elogiar aquesta aposta de Suara: “Estem davant d’un laboratori d’innovació en l’àmbit sociosanitari que serà fonamental per aquest país”.

Puigneró va reconèixer que s’ha de treballar per “aplicar la innovació per tal que les empreses i el sector pugui prestar aquests serveis i escalar-los, oferint-los a tercers a nivell mundial, per ser un país de referència a nivell mundial”.

Va aprofitar la seva visita per conèixer dos dels projectes que s’estan incubat des del SuaraLab, orientats a garantir un turisme inclusiu i millores en el camp de l’atenció domiciliària a partir de l’aplicació de la tecnologia dins del domicili.