Clade i la Fundació Mobile World Capital Barcelona exploraran vies de col·laboració per a la recerca de projectes innovadors. Carlos Grau, CEO, i Oscar Sala, director de mVenturesBCN, es van reunir a finals d’abril a les oficines centrals de Suara, al Poblenou, amb una representació del consell rector, encapçalada per David Cos, president de Clade, la vicepresidenta del grup, Àngels Cobo, i del director general, Ramon Roig, a banda d’altres representants del consell rector com Òscar Lanuza i Manfred Bos.

Clade va exposar el projecte de CladeLab i els cinc eixos que han d’impulsar la recerca de sinergies entre les diferents empreses del grup, com són el software empresarial, la intel·ligència artificial aplicada a les vendes, l’anàlisi de dades, el blockchain o la realitat augmentada i virtual. CladeLab és un projecte finançat a través dels programes d’Aracoop i els projectes Singulars.