Els dies 15 i 20 de març es van celebrar els actes d’entrega dels premis del VIII Concurs de Dibuix i VII Concurs de Pessebres que la mutualitat organitza cada any. L’entrega de premis del Concurs de Dibuix va comptar amb l’assistència d’una cinquantena de persones, que van gaudir de l’actuació del grup Corrandes Animació.

Es van entregar un total de quatre premis. Dos premis d’un cap de setmana en família a Port Aventura i Ferrari Land a les categories A i B (fins a 5 anys i de 6 a 12 anys, respectivament). I un premi d’un val de 200 euros de l’Fnac per al guanyador de la categoria C (de 13 a 18 anys). A més, enguany s’ha afegit la categoria  de fills d’empleats de la mutualitat i els guanyadors es van endur una entrada familiar d’un dia per a Port Aventura i Ferrari Land.

Els dibuixos guanyadors seran utilitzats per dissenyar la Nadala amb què la mutualitat felicitarà les festes nadalenques d’aquest any.

Per altra banda, el Teatre Cal Bolet de Vilafranca va acollir l’acte de lliurament dels premis del VII Concurs de Pessebres que s’organitza entre les escoles de la ciutat de Vilafranca. Aquest any han participat més de 300 nens i s’han repartit 2.000 € en premis, cada escola guanyadora ha rebut un xec de 500€ per a comprar material escolar.