Cooperativa Plana de Vic segueix amb el pla de remodelació, modernització i trasllat d’instal·lacions i aquest mes de febrer ha concretat dos esglaons més per millorar l’estructura de l’entitat.

Per una banda s’ha aprovat el projecte i inici d’obres d’un nou magatzem de matèries primeres que es farà a la fàbrica de pinso de Santa Eugènia de Berga amb el qual es millorarà tant el servei al soci centralitzant l’entrega de cereal, com l’eficiència de gestió i costos evitant trasllats de mercaderia entre magatzems. Aquest magatzem comptarà a més, amb una sala polivalent que permetrà solucionar el problema que s’havia generat a l’hora d’atendre grups de visites, ja que no es comptava amb un espai adequat des del tancament de les oficines del centre de Vic.

Per altra banda s’han iniciat les obres del nou Economat, botiga d’alimentació, secció de crèdit i medi ambient a la nau de Gurb on ja hi ha les oficines des de novembre de 2017. S’espera que ben aviat es podrà centralitzar la majoria de serveis en un únic espai dissenyat perquè el soci torni a tenir un espai de referència on realitzar totes les seves gestions.