El 2018 ha estat un gran any per la línia editorial del Grup Som, amb les principals novetats entre els llibres més venuts cada setmana a les llistes de ficció i no ficció, i amb la publicació del llibre més venut editat durant el 2018: Dies que duraran anys, de Jordi Borràs. Ara, amb la mirada posada cap a Sant Jordi, l’editorial Som Ara Llibres presenta les novetats que es publicaran de gener a març dels segells Amsterdam i Ara Llibres.

En l’àmbit de la ficció, Milena BusquetsCamilla Läckberg i Marc Pastor, tres dels autors més significatius del catàleg d’Amsterdam, presenten novetat aquest Sant Jordi. Uri Costak és la nova veu del panorama literari català que l’editorial vol donar a conèixer, a través de la seva primera novel·la:  L’estilita. Pel que fa a traduccions, l’editorial recupera el clàssic contemporani Claus i Lucas d’Agota Kristof amb traducció de Sergi Pàmies. I amb La revolta de Santa JordinaDavid Fernàndez i Lyona  ofereixen una revisió crítica i rebel de la llegenda santjordiana.

Pel que fa a la no ficció, l’any comença pel segell Ara Llibres amb la publicació d’Esperança i llibertat, el llibre que Raül Romeva ha escrit des de les presons d’Estremera i Lledoners. També d’esperança en parlen Lolita Bosch i Oriol Malet en un preciós llibre il·lustrat que retrata vint-i-nou persones que ens haurien d’haver educat. Ramón Cotarelo adreça un Discurso a la nación catalanaEsther Vivas, de la seva banda, reivindica la maternitat, el part i la lactància des d’una mirada feminista.