foto nota premsa Grup CladeCom cada Nadal, Previsora General, de la mà de Mútua Penedès, el centre mèdic que la mutualitat posa a disposició dels seus mutualistes a Vilafranca, ha organitzat els tradicionals concursos ‘dibuix el teu Nadal’ i el Concurs de Pessebres. Gràcies al primer, els nens mutualistes poden guanyar fantàstics premis amb els seus dibuixos. La festa d’entrega dels premis es celebrarà durant les properes setmanes a la Sala Pau Boada del centre mèdic Mútua Penedès de Vilafranca.

Per altra banda, el Concurs de Pessebres va néixer amb la clara voluntat de Previsora General d’arrelar- se al territori i contribuir en el seu creixement. Una manera de vehicular aquest arrelament és mitjançant el manteniment i la promoció de tradicions populars com ara el pessebre. I, també, ajudant les escoles a comprar material escolar per tal de contribuir a l’educació dels més petits. És per això que el premi del concurs consisteix en un xec per valor de 500€ perquè les escoles comprin material escolar. Enguany han participat en el concurs més de 250 nens i nenes. Durant el mes de Febrer s’organitzarà la festa d’entrega dels premis, que tradicionalment es celebra al Teatre Cal Bolet de Vilafranca.