Només dos dies després de la seva arribada al quiosc, els 30.000 exemplars de la revista Sàpiens del mes de desembre han quedat esgotats. La revista s’ha distribuït acompanyada del llibre il·lustrat Estimat Lluc i Joana. Contes des de la presó, un recull de cartes que Oriol Junqueras ha escrit als seus fills des d’Estremera i Lledoners al llarg d’aquest últim any.

El llibre, que s’ha distribuït gratuïtament amb la revista, és un homenatge a Oriol Junqueras, un dels primers col·laboradors del Sàpiens. I, per aquest motiu, totes les persones que hi han participat ho han fet de manera desinteressada. Des dels il·lustradors, correctors i dissenyadors, fins els editors del llibre. De totes les cartes que Junqueras ha enviat als seus fills, l’equip de Sàpiens n’ha seleccionat onze i les ha agrupat en aquest llibre emotiu, carregat d’història i de tendresa.

Davant l’enorme receptivitat de mitjans de comunicació i dels lectors, que han fet possible aquesta fita històrica d’esgotar la revista en només 48 hores, l’equip del Sàpiens ha anunciat la reedició del llibre de contes d’Oriol Junqueras, que es podrà aconseguir, de nou i gratuïtament, amb el proper número del Sàpiens al quiosc el 21 de desembre.