Abacus cooperativa va obrir els passats 28 de novembre i 1 de desembre dos nous establiments al Centre Comercial Finestrelles i a la Rambla del Poblenou respectivament. Les obertures responen a l’oportunitat d’obrir en un centre comercial de nova creació i un establiment de proximitat. La posada en marxa de les dues botigues ha suposat la creació de 15 llocs de treball.

L’establiment de Finestrelles compta amb una superfície de 362m2 i té com a zona d’influència: Barcelona, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet i Sant Joan Despí. L’establiment, de 332m2, està situat a la Rambla del Poblenou 54, l’eix comercial del barri del Poblenou amb influència als barris de Poblenou, Clot, Provençals, Vila Olímpica i Diagonal Mar. Als dos establiments Abacus ofereix: joguines, productes de papereria, manualitats, tecnologia,  llibreria infantil i per a adults.

Els establiments estan pensats per millorar l’experiència de compra i compten  amb pantalles interactives per tal de facilitar la compra d’articles, l’accés a continguts, i a l’hora permet consultar l’agenda cultural, tutorials i promocions. A més, s’hi programaran activitats culturals i educatives adreçades a tot tipus de públics i edats, per obrir les botigues a l’entorn i a la comunitat.

Amb aquestes dues noves obertures Abacus cooperativa arriba a 50 botigues, 49 físiques en el conjunt de Catalunya, València, Castelló i Balears i la botiga online.