Previsora General va participar el passat dissabte 27 d’octubre com a convidada a una xerrada que va tenir lloc a l’Espai Regina de Lamo de Barcelona, sobre finances responsables i el paper de les assegurances ètiques en la construcció d’una economia sostenible, dins del marc de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya 2018.

Previsora General va explicar els motius per els quals, des de ja fa uns anys, van iniciar la seva aposta per ser un actor important dins de l’economia social i donar impuls a aquest tipus d’assegurances.

Durant la seva intervenció, la Mutualitat va voler transmetre als assistents que aquest tipus d’entitats del sector assegurador, que es caracteritzen per l’absència d’ànim de lucre i el sentit solidari, valors socialment benvolguts, són una alternativa a l’assegurança tradicional, posant l’economia al servei de les persones i treballant per aconseguir una societat més amable i solidària.