La Cooperativa Plana de Vic es va adherir ja fa prop d’un any a la proposta d’implementació del Docuware com a programa de gestió documental que es va fer des del grup Clade. Un any després Plana de Vic valora l’esforç que s’ha fet en aquest sentit.

Després d’una fase d’estudi i preparació del programa, l’entrada en funcionament en l’àmbit pràctic es va produir a principis de juny del 2018 i actualment es dóna aquesta fase per consolidada amb més de 5 mesos de funcionament i ja prop de 6.000 factures tramitades. El Docuware ha servit sobretot com a programa per recepcionar, digitalitzar, i validar factures a través del circuit jerarquitzat de permisos. Després de superar el període d’adaptació del personal, la valoració és molt satisfactòria i podem dir que s’ha guanyat en rapidesa, agilitat en el moviment de documents entre centres de treball, estalvi de paper i assumpció de responsabilitats en la validació de factures. De fet, una altra de les empreses del Grup ja ha entrat al circuit i es preveu que durant el primer semestre de 2019, totes les empreses del grup ja estiguin integrades al programari.

Valorant amb el responsable informàtic de la Cooperativa l’experiència, assegura que poder compartir experiències amb les altres empreses vinculades i poder gestionar l’accés al programa des del Grup ha estat un suport imprescindible de cara a l’èxit d’aquest procés.