El mes de desembre, la Comunitat Minera Olesana viurà el gruix d’actes commemoratius del seu 150è aniversari. El dia 1, el Casal Catequístic d’Olesa de Montserrat acollirà l’Acte Institucional dels 150 anys.

La celebració institucional vol ser un reconeixement a totes les persones que han fet possible aquests 150 anys d’història. Durant l’acte es presentarà el vídeo institucional elaborat per a aquesta ocasió i que recull els moments més destacats de la història de la cooperativa així com el seu estat actual i la projecció de futur. Serà un moment per trobar-se també amb les autoritats i representants del sector del país com el Grup Clade i la Federació de Cooperatives de Consumidors i Usuaris de Catalunya i celebrar, plegats, aquest esdeveniment.

Coincidint amb el dia de l’aniversari, el dia 8, la CMO mantindrà la tradició i celebrarà una ballada de sardanes amb la música de la Cobla Vila d’Olesa i amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista d’Olesa.

El tercer gran acte del mes de desembre arribarà el dia 16, amb el concert de l’Orquestra Simfònica del Vallès a La Passió d’Olesa.  De la mà del director Rubén Gimeno, l’OSV oferirà un repertori que inclou les versions originals de les pel·lícules més destacades de les darreres dècades. Des d’Alien o Frankenstein fins a les musiques d’E.T, Star Wars, Blade Runner o 2001, una odissea de l’espai.