El projecte de creixement pel 2018 de Som Contrapunt, que forma part del Grup Som, ha permès reforçar el lideratge comunicatiu de l’editora de premsa gratuïta al Vallès Oriental. En una clara aposta pel periodisme del proximitat, la cooperativa ha llançat aquest mes de març set noves capçaleres a set municipis de la comarca, completant així una oferta informativa de nou setmanaris locals i un de comarcal.

Passats sis mesos de la posada en marxa del pla de creixement, el balanç és molt positiu. Som Contrapunt ha augmentat la facturació un 10% i ha consolidat la seva posició preeminent a les principals ciutats  del Vallès Oriental (Mollet del Vallès i Granollers). A més, en l’àmbit digital, ha crescut amb més de 17.000 usuaris únics mensuals als nous web de municipi. I, per últim, ha aconseguir refermar-se com la publicació líder en tirada al Vallès Oriental amb 28.000 exemplars setmanals distribuïts, el doble respecte de la segona publicació amb més tirada auditada.

Fruit d’aquest creixement, ha incrementat el seu equip professional amb tres noves incorporacions. L’oferta informativa actual de Som Contrapunt, que queda recollida al web www.diarisom.cat, està formada per una xarxa de nou mitjans de municipi i un de comarcal.