La Comunitat Minera Olesana va celebrar dissabte passat, 20 d’octubre, l’Assemblea General Extraordinària. L’acte es va iniciar amb la visita a l’exposició de fotografies de Miquel Guillamon, ‘Miralls del llac del parc’, que és un record a l’antic llac.

Durant l’AGE, el president de la CMO, Joan Arévalo, va fer un repàs als darrers 25 anys de cooperativa i va presentar els actes de celebració del 150è aniversari.

De cara al final de l’any 2018 i el 2019, la cooperativa ha programat més actes commemoratius que tindran el seu punt àlgid en el mes de desembre. Aquestes en són les principals dates:

  • 23 de novembre: Presentació de llibre commemoratiu dels 150 anys. A les 19:30 hores a la Sala d’Actes de la CMO, presentació del llibre ‘Recull històric de l’aigua d’Olesa. 150 anys de la fundació de la Societat Minera Olesana’.
  • 1 de desembre: Acte Institucional del 150è aniversari. A les 11 hores al Casal Catequístic.
  • 8 de desembre: Ballada de Sardanes. La trobada es farà a la Plaça de la Sardana, amb la música de la Cobla Vila d’Olesa, i ha estat organitzada conjuntament per la CMO i l’Agrupació Sardanista d’Olesa.
  • 16 de desembre: Concert de l’Orquestra Simfònica del Vallès. A les 18 hores a La Passió d’Olesa.
  • 1 de marçInauguració de l’exposició dels 150 anys. S’ubicarà a la Casa de Cultura fins al dia 31 de març i també s’emmarcarà en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua. L’exposició ha estat promoguda per la CMO i pel Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.