Enguany, Blanquerna commemora el seu 70è aniversari i ho celebra amb un seguit d’actes previstos per a la seva comunitat de les tres facultats, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport, la Facultat de Ciències de la Salut i la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals.
Perquè, tot i estar físicament separats per edificis, ens uneix un sentiment comú; l’#OrgullBlanquerna. Podeu veure alguns membres de la nostra universitat (alumnes, alumni, PAS i professorat) explicant què és per a ells l’#OrgullBlanquerna en el web institucional que s’ha creat amb motiu del 70è aniversari.

Algunes dates que caldrà apuntar a l’agenda:

 • Concert-pregó de Nadal: 19 de desembre del 2018
  El concert-pregó de Nadal serà també un moment per viure junts! Aquest curs, els setanta anys de Blanquerna tindran un protagonisme especial.
 • Festivitat de Sant Tomàs d’Aquino: 28 de gener del 2019
  El 28 de gener és una data important per a Blanquerna, i volem que aquest any també sigui especial per a tots els que cada dia, amb la vostra professionalitat, feu possible l’èxit de Blanquerna. Estigueu atents a la convocatòria!
 • Concert-pregó de Pasqua: 25 d’abril del 2019
  El concert-pregó de Pasqua d’enguany serà també un moment per viure junts amb els setanta anys com a protagonistes.
 • Acte d’entrega dels Premis Blanquerna Impulsa: 18 de juny del 2019
  Des de la voluntat de ser un instrument eficient i eficaç en la cooperació per un món millor, Blanquerna ha creat els Premis Blanquerna Impulsa amb la finalitat de promoure la conscienciació, sensibilització i implicació dels escolars amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. El 18 de juny es farà el lliurament dels guardons de la segona edició dels Premis, una iniciativa que ens ajuda a enfortir els lligams amb els centres educatius.
 • Graduació curs 2018-2019: 21 de juny del 2019
  Els setanta anys els hem d’acabar de celebrar junts: amb els estudiants, les famílies, els professors, el personal… amb tota la comunitat Blanquerna. És per aquest motiu que, per primera vegada a la història de Blanquerna, l’acte de graduació se celebrarà conjuntament amb les tres facultats; serà un acte extraordinari, únic.
  Reserveu-vos la tarda del divendres 21 de juny, omplirem el Palau Sant Jordi!