6_anys_abacusEl Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha engegat la campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’, destinada a estimular els hàbits de lectura dels infants de 6 anys. La campanya té com a objectius introduir el gust per la lectura als infants, que descobreixin les llibreries amb un adult i que se sentin motivats per començar a crear la seva pròpia biblioteca, tot aprenent a valorar els llibres.

Tots els nens i les nenes que aquest any fan 6 anys, independentment de la data del seu aniversari, rebran una carta personalitzada al seu domicili. Amb un adult, podran anar a una llibreria adherida, com les d’Abacus cooperativa, triar un llibre, bescanviar-lo pel cupó de 13 € i començar així la seva biblioteca particular!

En el marc de la campanya Abacus cooperativa ha editat una selecció de 30 títols especialment adreçats als infants a partir de 6 anys en format de completes fitxes educatives. Les fitxes conten informació tècnica del llibre, la sinopsi, el seu valor afegit, allò que el fa especial, així com les competències per treballar a l’aula.

Amb 50 anys d’experiència, Abacus cooperativa treballa per ser un referent en la Literatura Infantil i Juvenil, i ofereix als educadors, educadores i famílies una acurada selecció de llibres per a infants i joves.