La Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell i Suara Cooperativa han signat aquest juliol un conveni intercooperatiu de col·laboració. Aquest permetrà que les persones sòcies de Suara Cooperativa puguin comprar productes de consum distribuïts per la cooperativa Jordi Capell, i que els socis i les sòcies de la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell es puguin beneficiar d’un descompte respecte les tarifes d’atenció a domicili.

La signatura del conveni va tenir lloc a la seu de Suara Cooperativa i va comptar amb la participació de Jordi Viola, president de la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell i Àngels Cobo, directora de Suara.

La Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell és una empresa d’economia social, sense afany de lucre, fundada el 1977, al sí del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, amb la voluntat de satisfer les necessitats dels socis, adjudicant-los en les millors condicions de preu i de qualitat una relació de productes i serveis dels àmbits de la papereria, llibreria, disseny, informàtica i noves tecnologies en relació a les necessitats i expectatives professionals dels arquitectes i tècnics propers, d’acord amb l’entorn cultural i l’esperit cooperatiu.