Previsora General participa una any més com una de les entitats patrocinadores de la Segona Edició dels Premis Antoni Carné, de l’Associacionisme Cultural Català. L’objectiu dels impulsors dels premis és que tinguin un caràcter obert i transversal.

Els premis s’han lliurat el 25 de setembre al Centre Cultural de Terrassa, i tenen com a finalitat homenatjar, visualitzar i reconèixer a persones, entitats i mitjans de comunicació que s’hagin caracteritzat, des de les seves activitats i propostes, en el foment de l’associacionisme i els seus valors inherents que comporten una visió oberta, sense afany de lucre, cultural i democràtica de la societat civil catalana.

Com a novetat d’aquest any, Previsora General ha lliurat el Premi Previsora General al Projecte de Gran Format de l’Associacionisme Cultural Català.