Amb el títol Quina educació necessitem? Quins són els reptes de l’ensenyament del segle XXI la periodista Laura Pinyol reflexiona sobre el futur de l’ensenyament en un article publicat aquest estiu en el setmanari Ara Criatures.

A l’article, Pinyol explica que l’educació del segle XXI ha d’anar encaminada cap a l’aprendre a aprendre i que les escoles catalanes han de començar a canviar els seus mètodes pedagògics per adaptar-se als nous temps. En aquest sentit, l’autora, s’ha fixat en l’Escola Sant Gervasi Cooperativa de Mollet del Vallès: “A l’escola fa anys que impulsen programes d’innovació a l’aula que tinguin un caràcter transversal”, i cita i descriu amb detall els projectes com l’hort escolar o la conversió de l’aula de segon de batxillerat de Biologia en un submarí. Així mateix també destaca el treball per ambients, iniciat aquest curs a educació infantil.

Podeu llegir l’article complet en aquest enllaç.